+36 96 517 939

Ha kell, tüzet is oltunk

Diszpécserközpontunkban a megszokott módon zajlott élet, mindenki tette dolgát.
Riasztási jelzés érkezett egyik Győr melletti településről az általunk biztosított ingatlan kültéri mozgásérzékelőjéről.

Az általunk telepített rendszerek mindegyikénél pontosan behatárolható az, hogy az ingatlan mely részéről érkezik a riasztás. Ez nagyban segíti a munkánkat, egyből a probléma konkrét helyén tudják a kollégák az intézkedést megkezdeni, csökkentve a jogellenes tevékenységet végző személyek mozgásterét.

A járőr kolléga helyszínre érkezéskor azt tapasztalta, hogy az érzékelő előtti kültéri raktár lángba borult. A diszpécserközpontból megtörtént a hatóságok és a tulajdonosok értesítése, mellyel párhuzamosan a járőr kolléga – a direkt ilyen eshetőségekre a gépjárművekben rendszeresített porral oltó berendezéssel – megkezdte az oltást és megakadályozta, hogy a tűz átterjedjen az épület többi részére, és több 10 millió forintos kár keletkezzen.

Büszkék vagyunk rá, hogy az általunk 0 Ft-ért telepített, a magasabb biztonság elérése érdekében GSM alapú átjelzéssel működő rendszer ismételten jól vizsgázott, és kültéri kiegészítőjének köszönhetően sikerült ilyen módon is megóvni az értékeket.

Comments are closed.