Mi megoldottuk

Társaságunkhoz érkezett egy megkeresés, mi szerint a Győri Ipari Park egyik meghatározó cége a Büechl Hungária Kft szeretne egy kamera rendszert telepíteni a telephelyére – eddig a megkeresés akár mindennaposnak is mondható cégünk életében -, de felkérést egy egyéni igény követte:
A kamera képét egy hordozható tenyérnyi nagyságú számítógépen (PDA-n) szeretnék követni a vezetők, a világ bármely pontján.
Társaságunk innovatív gondolkodásmódját tükrözi , hogy megtalálta a megoldást. Cégünk több mint 20 beszállító partnerrel dolgozik – melyek jó része közvetlen gyártó, így még jobb áron tudja termékeit és szolgáltatásait kiközvetíteni cégünk az ügyfelek irányába – melyek mindegyike saját területén csúcsminőséget képvisel.
Magyarország egyik legnagyobb telefonszolgáltatója – Pannon GSM (Telenor) Távközlés Zrt. – és régiós képviselőjének segítségével  cégünk megteremtette a szükséges technikai hátteret (mely alapja a mostanában egyre nagyobb teret hódító mobil szélessáv technológia) a rendszer működtetéséhez.
Társaságunk technikusai egy speciális rögzítő kártyával ellátott szervergépet helyeztek üzembe mely a helyi internet hálózatot használva tudja továbbítani képeket a személyi hordozható számítógépre (PDA), melyet a cég telephelyén egy WI – FI rendszer segítségével lehet használni, a világon bárhol pedig mobil internet segítségével követhető a  telephelyen folyó munka.
Cégünk a Megoldás Security büszke rá, hogy ezt a fajta technológiát a régióban a technikusaink tudták először telepíteni.

xAKCIÓ! Komplett riasztórendszer 0 Forintért