+36 96 517 939

Mi megoldottuk

Társaságunkhoz érkezett egy megkeresés, miszerint a Győri Ipari Park egyik meghatározó cége, a Büchl Hungária Kft. szeretne  kamerarendszert telepíteni a telephelyére. Eddig a megkeresés akár mindennaposnak is mondható cégünk életében, de felkérést egy egyéni igény követte: a kamera képét egy hordozható tenyérnyi nagyságú számítógépen (PDA-n) szeretnék követni a vezetők, a világ bármely pontján.

Társaságunk innovatív gondolkodásmódját tükrözi, hogy megtalálta a megoldást. Több mint 20 beszállító partnerrel dolgozunk, melyek mindegyike saját területén csúcsminőséget képvisel. Nagy részük közvetlen gyártó, így cégünk még jobb áron tudja termékeit és szolgáltatásaikat kiközvetíteni ügyfeleink irányába.

Magyarország egyik legnagyobb telefonszolgáltatója, a Pannon GSM (Telenor) Távközlés Zrt. és régiós képviselőjének segítségével  cégünk megteremtette a szükséges technikai hátteret (melynek alapja a mostanában egyre nagyobb teret hódító mobil szélessáv technológia) a rendszer működtetéséhez.
Társaságunk technikusai egy speciális rögzítő kártyával ellátott szervergépet helyeztek üzembe, mely a helyi internethálózatot használva tudja továbbítani képeket a személyi hordozható számítógépre (PDA). Ezt a cég telephelyén wifi-rendszer segítségével lehet használni, a világon bárhol pedig mobil internet segítségével követhető a telephelyen folyó munka.
Büszkék vagyunk arra, hogy ezt a fajta technológiát a régióban először a Megoldás Security Kft. technikusai tudták  telepíteni.

Comments are closed.