+36 96 517 939

Rendszereink

RIASZTÓRENDSZEREINK

Vezetékes riasztórendszer szett 0 Ft 

SecoLinkKM20Amennyiben vezetékes riasztórendszert szeretne, válasszon minden ingatlantípusra (garázs, iroda, társasházi lakás, panellakás, családi ház, ipari ingatlan) kiterjedő 0 Ft-os akciós szettjeink közül, melyekre élettartam garanciát biztosítunk. Az általunk kihelyezett eszközök mindegyike prémium kategóriás, folyadékkristályos, magyar nyelvű kezelőfelülettel ellátott termék, így a használat sem jelenthet gondot. A telepítést mindig a legnagyobb odafigyeléssel, a lehető legkevesebb kábelezéssel, fúrással végzik szakembereink, így nyugodtan gondolkodhat vezetékes riasztórendszerben a már elkészült ingatlanjában, akár a beköltözést követő években is.

Vezeték nélküli Hikvision® okos riasztórendszer 0 Ft

Győrben elsőként nálunk elérhető a világ egyik legnagyobb biztonságtechnikai gyártójának okosrendszere 0 Ft-os csomaggal.

Amennyiben szeretné értékeit állandó biztonságban tudni, egy dizájnos, korunk legfejlettebb technológiáját felvonultató eszközével, mely valóban ingatlanja dísze lehet, a Hikvison® 0Ft-os szettünk lehet az ideális megoldás. Az események kényelmesen, egyetlen alkalmazásból vezérelve felügyelhetők. Betörés vagy veszély esetén az okos megoldásnak köszönhetően rögtön jelez a rendszer az applikáción keresztül, így Ön egyidejűleg minden eseményről értesül, amit az eszköz továbbít felügyeletünk irányába. Ne érje be kevesebbel, válassza a Hikvison® és cégünk által nyújtott maximális biztonságot!

 

KAMERARENDSZEREINK

Hikvision® kameraszett 2MP–4K

Cégünk minden ingatlantípusra kínál akciós Hikvision® kameraszettet a 2MP-től a 4K megoldásokig.

Miért válasszon minket és a Hikvision®-t?

• A Hikvision® egy világszerte ismert és elismert vállalat, amely a biztonsági kamerák és egyéb videomegfigyelő rendszerek területén tevékenykedik.

• A Hikvision® különféle termékeket kínál, beleértve a belső és külső helyszínekre szánt kamerákat, DVR (Digitális Videó Rögzítő) és NVR (Hálózati Videó Rögzítő) eszközöket, IP alapú megoldásokat, vezeték nélküli rendszereket és még sok mást.

• Az IP alapú kamerák lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy távolról is hozzáférjenek a videofelvételekhez és az élő képekhez internetkapcsolaton keresztül. Ez azt jelenti, hogy bárhonnan ellenőrizheti a kamerák által rögzített eseményeket okostelefonon, táblagépen vagy számítógépen keresztül.

• A Hikvision® kamerás rendszerek magas minőséget, megbízhatóságot és innovációt képviselnek. Számos speciális funkciót kínálnak, például éjjellátó képességeket, mozgásérzékelést, arcfelismerést és intelligens analitikát, amelyek lehetővé teszik a pontosabb és hatékonyabb biztonsági megoldásokat.