+36 96 517 939

Hikvision®

A Megoldás Security ajánlata: Vezeték nélküli Hikvision® okos riasztórendszer 0 Ft!

Győrben elsőként nálunk elérhető a világ egyik legnagyobb biztonságtechnikai gyártójának okosrendszere 0 Ft-os csomaggal. Amennyiben szeretné értékeit állandó biztonságban tudni, egy dizájnos, korunk legfejlettebb technológiáját felvonultató eszközével, mely valóban ingatlanja dísze lehet, a Hikvison® 0Ft-os szettünk lehet az ideális megoldás. Az események kényelmesen, egyetlen alkalmazásból vezérelve felügyelhetők. Betörés vagy veszély esetén az okos megoldásnak köszönhetően rögtön jelez a rendszer az applikáción keresztül, így Ön egyidejűleg minden eseményről értesül, amit az eszköz továbbít felügyeletünk irányába. Ne érje be kevesebbel, válassza a Hikvison® és cégünk által nyújtott maximális biztonságot!

Magas minőség, megbízhatóság: ez a Hikvision®

A Hikvision® először a Pyronix cég felvásárlásával (2016), majd saját riasztóközpont fejlesztésével lépett be a riasztógyártás világába 2018-ban. Az AXHub néven futó ágazat új generációja, az AX Pro pedig idén, 2020 őszén debütál a világpiacon. 

Megérkezett a Hikvision® AX riasztóközpontok új generációja!

Applikáció alapú vezérlés, teljes vezetékmentesség, nagy hatótávolság és stabil kapcsolat jellemzi az új rendszert. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk az új termékcsalád legfontosabb funkcióit:

A Tri-X vezeték nélküli technológia teszi lehetővé, hogy akár 1,2-2 km méter távolságra eljuttassuk az eszközök közötti jeleket.

• A beépített duál-rádófrekvenciás chipnek (Dual RF chip) köszönhetően a Tri-X és a CAM-X vezetéknélküli technológiát is független kommunikációs csatornákként használja a rendszer. A Tri-X vezeték nélküli processzor dolgozza fel az érzékelők által küldött jelet, a CAM-X processzor pedig a PIRCAM által küldött videójelet.

• Az új AX Pro egyik különlegessége, hogy már teljes egészében applikáción keresztül vezérelhető. A falra szerelhető kezelőegység nem szerves része a rendszernek, bár továbbra is használható. A Hik-Connecten keresztül be- és kikapcsolhatjuk a rendszert, riasztásokat kezelhetünk, státuszinformációt kaphatunk minden csatlakoztatott szenzorról.