+36 96 517 939

Fél kiló kenyér árából havonta

Társaságunkhoz érkezett egy megkeresés, miszerint egy győr-szigeti társasházban megszaporodtak a lopások, melyek nemcsak a lakásokat, hanem a lépcsőházban kihelyezett értékeket is érintik. Mi megtaláltuk a megoldást a problémára. Cégünk felmérte a lakóközösség igényeit, felhasználói szokásait, és egy egyedileg tervezett rendszert épített ki. Már az oda nem illő személyek lépcsőházba történő behatolásakor jelzés érkezik diszpécserközpontunk irányába. Ezután kiképzett járőreink pillanatokon belül elindulhatnak, hogy megakadályozzák a jogellenes cselekedet kibontakozását.

A Megoldás Security Kft. mindezt az általunk először alkalmazott és azóta is legkedvezőbb távfelügyeleti díjon kínált, GSM alapú átjelzéssel működő, 0 Ft-os riasztórendszer-akció keretén belül telepítette, így a lakóközösség tagjai hozzávetőleg havonta fél kiló kenyér árából élvezhetik a már megszokott, több mint 15 éve szavatolt biztonságot.

Örülünk, hogy segíthettünk, és hogy ebben a helyzetben is sikerült valami újat, felhasználóbarátot alkotnunk. Büszkék vagyunk, hogy a vagyonvédelem területén, biztonságtechnikával kapcsolatban felmerülő egyedi igények esetében soha nem kellett még nemet mondanunk, mindig megtaláltuk az ügyfél elképzelésének és anyagi lehetőségének megfelelő megoldást.

Keressen minket Ön is! A tanácsadás nem kerül semmibe.

Comments are closed.