+36 96 517 939

Mit ajánlunk?

Megbízhatóság és versenyképes árak

Cégünk jogelődje, a Megoldás KTT. 1994-ben alakult, ezzel vállalkozásunk Magyarország 10 legrégebbi vagyonvédelmi cége közé tartozik. Később társasági formát váltottunk és létrejött a Megoldás Security Kft., amely közel 30 év alatt a biztonságtechnika minden szakágát lefedő, országosan ismert cégcsoport lett, de mindvégig 100%-ban magyar, és 100%-ban családi tulajdonban lévő vállalkozás maradt.

A több mint 30, vagyonvédelmi területen eltöltött év garancia a cégünk által nyújtott biztonságtechnikai szolgáltatások minőségére.

Az alapítás óta azt valljuk, hogy a megbízhatóság, a versenyképes árak nem a cél, hanem biztos alap, melyhez azokat az értékeket kell hozzáadnunk, amivel A Megoldás Security Kft. kiemelkedik a hasonló tevékenységet végző vállalkozások közül. Ez az innovatív gondolkodásmód, a folyamatos megújulás képessége és az adott területen piacvezető beszállítói háttér a garancia arra, hogy nincs olyan biztonságtechnikai kérdés, melyre cégünk ne tudná a választ.

Elsőként mi adtunk Győrben szolgáltatásunk mellé 0 Ft-os riasztórendszer csomagot, ezzel mindenki számára elérhetővé téve a biztonságot. A Megoldás Security Kft. azóta is ezen filozófia mentén dolgozik, minden ügyfelünk bizalmát több százezer forintos beruházással háláljuk meg, az eszközökre pedig – a piacon egyedülálló módon – élettartam garanciát biztosítunk.

30

év
tapasztalattal

HÍVJON MINKET!

+36 96 517 939