+36 96 517 939

Most egy startupnak hívnának minket..:)

Idén 30 éves a Megoldás Security Kft.
Úgy döntöttünk Édesapámmal – aki 1994-ben alapította a céget- hogy idén több alkalommal betekintést aduk az elmúlt 30 évünkbe ügyfeleinknek, barátainknak,
 ismerőseinknek.
Marcalvárosban voltam felmérni és szerződni egy új partnerrel, amikor elfogott a nosztalgia…
Itt nőttünk fel testvéreimmel és innen indult családi vállalkozásunk.
A képen látható 2 garázsban kezdtük meg működésünket, melyre nagyon büszkék vagyunk.
Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy lentről építkeztünk, így minden munkafolyamatra lett rálátásunk, ezáltal tudjuk milyen elvárásunk lehet a kollégákkal szemben( itt szeretném megjegyezni: minden kollégánk túlszárnyalta az elvárásainkat, kimagasló munkájukat itt is szeretnénk megköszönni ).
Ez nem volt egyszerű feladat..
De mi összetartó család voltunk…és vagyunk.
Éjszaka elláttuk a diszpécser szolgálati teendőket és a vonuló szolgálatot, napközben riasztó rendszereket telepítettünk és új szerződéseket kötöttünk….mozgalmas időszak volt. De ebben az időszakban raktuk le a mostani vállalkozásunk alapjait.
Ügyfeleink között ma is megtalálhatóak olyan partnerek, akik akkor csatlakoztak hozzánk, amikor még kis „garázsvállalkozás” voltunk.
Tetszett nekik közvetlenségünk, a családias ügyfélközpontú légkör, ahogyan dolgoztunk.
Emlékszem, egy rendezvényen voltunk és egy hasonló profilú cég vezetője odajött hozzánk és mondta , hogy ez a fajta hozzáállás nem tartható fent sokáig…Nekik azóta is ez a hitvallásuk.
Nekünk Nem!
Örülök, hogy sikerült megcáfolnunk Őket…
Több ezer ingatlan tulajdonos bízta ránk több milliárd forintnyi értékét az elmúlt 30 évben és büszkék vagyunk rá, hogy mindenkit személyesen ismerünk.(!)
Büszkék vagyunk rá, hogy a régió egyik legnagyobb biztonságtechnikai szolgáltatójaként is meg tudtuk őrizni azt, ami miatt ez első ügyfeleink minket választottak a”garázsban.” Ügyfélközpontúság, piacon egyedülálló ár-érték arányú szolgáltatás.
Köszönjük a 30 éves töretlen bizalmat!
Büszkék vagyunk rá, hogy a „garázsvállalkozásunk” megalakulása óta -30 éve- van fegyverviselési és -használati engedélyünk, ezzel mi vagyunk a legrégebbi és legnagyobb győri biztonságtechnikai szolgáltató, akinek erre a mai napig folyamatosan van engedélye.Igen, nálunk ez nem csak marketing fogás!
 
Úgy látom, megint nem sikerült megfogadnunk a marketingesek által megfogalmazott fél perces olvashatóságot…De úgy gondoltuk 30 év többet érdemel 30 másodpercnél:)

Comments are closed.