Cégünk új helyre költözött

Tisztelt Ügyfeleink!
Kedves Partnereink!

Társaságunk,a Megoldás Security Kft. új helyre költözött.
Új címünk Győr Kartács út 17.
Ennek apropóján engedjék meg,hogy pár szót ejtsek az elmúlt 28 évről.Igen cégünk 1994 óta működik a Megoldás KKt jogutódjaként.Édesapám -aki a cégalapító tulajdonos – Pákozdi Csaba már korán felismerte, hogy a vagyonvédelem jövője a riasztórendszer. Győrben elsők között kezdett riasztórendszereket telepíteni.A kiváló munkának hamar hìre ment és egyik megbízás jött a másik után.A telepített rendszerek után adta magát, hogy távfelügyelettel kell megtámogatni a kihelyezett eszközöket, ezzel adható egy teljes, komplex szolgáltatás.
A Megoldás Kft elsők között létesített Győrben távfelügyeleti központot, melyhez fegyveres kivonuló szolgálat párosult.
2008-ban a gazdasági válság árnyékában, úgy döntöttünk, hogy irodáinkat egy helyre vonjuk össze.
Hosszas keresgélés után találtuk meg azt az ingatlant, ahol 2022-ig cégünk működött.
Köszönetet szeretnék mondani Németh Péternek aki azokban a nem túl vállalkozóbarát időkben bizalmat szavazott és nekünk adta ki azt az ingatlant, ahol cégünk igazgatósága működhetett egészen mostanáig.A hosszú idő alatt kapcsolatunk baráti lett, mely barátságot és támogató hozzáállást ezúton is szeretnék neki őszintén megköszönni.
Meglett az új iroda, de itt volt a gazdasági válság, mely újfajta megközelítést igényelt.
Ekkor indítottuk el a “Biztonság nem luxus ..”akciónkat melyben Győrben elsőként 0 -Ft ért helyeztünk ki riasztórendszereket megrendelőinkhez.
Ez a megközelítés – miszerint minden új ügyfelünknél cégünk jelentős összegű beruházást végez – azóta is a szolgáltatásunk gerincét adja. Új rendszereinkre már élettartam garanciait biztosítunk, mely szintén egyedülálló szolgáltatás Magyarországon .
Elérkezett 2022 és cégünk egy saját igényeihez alakított ingatlanba költözik….

Köszönjük Önöknek a töretlen bizalmat.

Pákozdi Balázs
ügyvezető igazgató

xAKCIÓ! Komplett riasztórendszer 0 Forintért