+36 96 517 939

Cégünk új helyre költözött

Tisztelt Ügyfeleink! Kedves Partnereink!

Társaságunk, a Megoldás Security Kft. új helyre költözött.
Új címünk: Győr, Kartács út 17.

Ennek apropóján engedjék meg, hogy pár szót írjak az elmúlt 28 évről. Igen, cégünk 1994 óta működik a Megoldás KKt. jogutódjaként. Édesapám, Pákozdi Csaba – aki a cégalapító tulajdonos – már korán felismerte, hogy a vagyonvédelem jövője a riasztórendszer, ezért Győrben elsők között kezdett riasztórendszereket telepíteni. Kiváló munkájának hamar híre ment, egyik megbízás jött a másik után. A telepített rendszerek után adott volt a következő feladat, az, hogy távfelügyelettel kell megtámogatni a kihelyezett eszközöket, ezzel adható egy teljes, komplex szolgáltatás. A Megoldás Kft. az elsők között létesített Győrben távfelügyeleti központot, melyhez fegyveres kivonuló szolgálat párosult.

2008-ban a gazdasági válság árnyékában úgy döntöttünk, hogy irodáinkat egy helyre vonjuk össze.
Hosszas keresgélés után találtuk meg azt a házat, ahol központunk 2022-ig működött.
Hálás vagyok Németh Péternek, aki azokban a nem túl vállalkozóbarát időkben bizalmat szavazott nekünk, és kiadta azt az ingatlant, ahol cégünk egészen mostanáig dolgozott . A hosszú idő alatt kapcsolatunk baráti lett, mely barátságot és támogató hozzáállást ezúton is szeretnénk neki őszintén megköszönni.

Elkészült az új iroda, de itt volt a gazdasági válság, mely újfajta megközelítést igényelt szolgáltatásaink terén. Ekkor indítottuk el a „Biztonság nem luxus” nevű akciónkat, melyben Győrben elsőként 0 Ft-ért helyeztünk ki riasztórendszereket megrendelőinkhez.
Ez a megközelítés, miszerint minden új ügyfelünknél cégünk jelentős összegű beruházást végez, azóta is  szolgáltatásunk gerincét adja. Új rendszereinkre már élettartam garanciát biztosítunk, mely szintén egyedülálló szolgáltatás Magyarországon.

És most pedig elérkezett 2022 és cégünk egy saját igényeihez alakított ingatlanba költözik…

Köszönjük Önöknek a töretlen bizalmat.

Pákozdi Balázs
ügyvezető igazgató

Comments are closed.