+36 96 517 939

Újabb fejlesztések

Társaságunk, a Megoldás Security Kft. a régió egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő vagyonvédelmi vállalkozása. Cégünk mindig nagy hangsúlyt fordított arra, hogy a folyamatos növekedés (mely évente csak Győrben 400 új partnert jelent) ne mehessen a szolgáltatás minőségének rovására. Büszkék vagyunk rá, hogy Győrben társaságunknak sikerült először saját, GPRS alapon működő távfelügyeleti rendszert kiépíteni. A projektben kommunikációs partnerünk a TELENOR Magyarország ZRt.

Ez jelen pillanatban a legbiztonságosabb mobilinternet alapon működő távfelügyeleti forma, előnye a hagyományos vonalkapcsolt és rádiós rendszerekkel szemben az, hogy akár ötpercenként is képes a riasztóegységektől „teszt” jelzéseket fogadni. A meglévő rendszerrel országosan tudunk riasztásjelzéseket „venni”, ez még költséghatékonyabbá teszi a működésünket, melynek gyümölcsét a partnereink élvezhetik a már megszokott versenyképes távfelügyeleti árainkban.

Vállalkozásunk ezzel az új rendszerrel egy új távfelügyeleti központot létesített a már meglévő rendszer mellé, mindkettő képes akár napokig külső áramforrás nélkül működni.

A folyamatos innovatív gondolkodásmód és a meglévő szakembergárda a garancia arra, hogy ez a beruházás meg tudott valósulni, előnyét már élvezhetik ügyfeleink. Társaságunk fontosnak tartotta, hogy a fejlesztésben, beszerzésben csak magyar beszállítókkal működjön együtt, ezzel is segítve a magyar munkaerő megtartását.

Köszönjük a töretlen 17 éve tartó bizalmat!

Comments are closed.