Cégünk által nyújtott szolgáltatások

– Élőerős őrzés-védelem  (Portaszolgálattól a komplett biztonsági szolgálat üzemeltetéséig)

– Telephelyőrzés, igény szerint járőrszolgálat (egyéni- illetve csoportos)

Vannak a vagyonvédelemnek olyan részei, ahol a biztonságtechnikai rendszerek kevesek,személyek jelenlétre van szükség. Minden esetben az egyénileg, ügyfél által meghatározott szerződésben kerül rögzítésre a szolgálatot ellátó vagyonőr feladatköre.

– Ipari kamerás rendszerek telepítése, ellenőrzése:

A kamera rendszer kiválóan alkalmas a védett objektum környezetének, belső tereinek megfigyelésére, napszaktól függetlenül  akár távoli helyszínről internetes  kapcsolat segítségével. A felvett anyagok visszakereshetőek  így  az esetleges  jogellenes tevékenység  dokumentálható. A kamera rendszer önmagában NEM minősül 100 % – ban biztos vagyonvédelmi eszköznek, ennek oka az, hogy „csak” rögzíti a jogellenes tevékenységet, de nem ad semmilyen jelzést annak kezdetéről. Minden esetben javasoljuk a riasztórendszerrel történő kombinálását.

– GPRS (vezeték nélküli) riasztó-rendszerek telepítése

Mely előnye, hogy nem igényelnek telefonos elérhetőséget a riasztások továbbításához, így minden külső telephely, raktár őrizhetővé válik.

– Komplett lakás-riasztórendszerek telepítése, felügyelete, 24 órás diszpécser, és kivonuló szolgálattal:

Társaságunk 1994-óta telepít riasztó rendszereket. Ezen rendszerek alapvető tulajdonságai, hogy védjék az ingatlant, míg a tulajdonos távol van. A rendszert alapvetően három, fontos elemre kell bontani melyek a következők:

Riasztó RendszerJárőr – kivonuló szolgálat

A fokozott biztonságot a rendszer működése szavatolja: riasztó rendszer jelzi központunk felé az esetleges behatolást, (telefon vonalon, GSM, vagy GPRS modulon, vagy ezen kombinációin keresztül a nagyobb biztonság érdekében),diszpécser szolgálatunk értesíti a megadott személyeket, ezzel párhuzamosan elindul a járőr a helyszínre.

– Riasztó, tűzvédelmi rendszerek telepítése, távfelügyelete, karbantartása

Társaságunk vállalja, minden szakhatósági engedéllyel rendelkező tűzvédelmi rendszerek telepítését, felügyeletét.

 

– Fegyveres szolgálat

– Szállítmányok kisérése

– Munkavédelem

– Kintlévőségek egyeztetése

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, esetleg kérdése van: Kapcsolat

xAKCIÓ! Komplett riasztórendszer 0 Forintért