Rólunk

A MEGOLDÁS  KKT–t 1994-ben alapította két magyar tulajdonos (a tulajdonosi összetételben egy változás történt, cégünk azóta családi vállalkozásként üzemel), 2009-ben jogutóddal KFT-vé alakult.
Társaságunk tulajdonosainak fontos, hogy a magánszférában is példás életvitelt éljen mely méltó arra, hogy megfeleljen a társadalom elvárásainak egy
15 éve működő
vagyonvédelmi vállalkozással szemben. Erre a legjobb példa hogy alapító tagunk, ügyvezető igazgatónk életvitelét, társadalmi szerepvállalását DÍSZPOLGÁRI címmel jutalmazták.
A több mint Tizenöt szakmában eltöltött év garancia a Cégünk által nyújtott biztonságtechnikai szolgáltatások minőségére. Alapításunk óta azt valljuk, hogy a megbízhatóság, versenyképes árak nem a cél hanem biztos alap, melyhez azokat az értékeket kell hozzáadnunk amivel cégünk kiemelkedik a hasonló tevékenységet végző vállalkozások közül. Ez az innovatív gondolkodásmód, folyamatos megújulás képessége és az adott területen piacvezető beszállítói háttér a garancia arra, hogy nincs olyan biztonságtechnikai kérdés melyre cégünk ne tudná a választ.


Vállalkozásunk fő profilja a riasztó, – tűzvédelmi rendszerek telepítése, távfelügyelete, de szolgáltatásaink, kiterjednek az élőerős őrzés területére is melyben cégünk hatalmas tapasztalatra tett szert az elmúlt évtizedben, referenciáink közt megtalálhatóak a régió jelentős közép és nagyvállalatai.
Társaságunknak fontos, hogy akikkel együtt dolgozik azoknak a szakmai felkészültsége is megfeleljen a piac kihívásainak, követelményeinek. Önvédelmi felkészülések szakmai irányítását és kontrolját a több nemzetközi, és magyar bajnokot nevelő Koroncói  Judo Klub szakemberei végzik.
A szakmai felkészítést volt vezető beosztású rendőrtisztek végzik, akik folyamatos tanácsadói szerepet látnak el vállalkozásunk mindennapjaiban, ezzel is javítva az általunk nyújtott szolgáltatás minőségét.
Cégünk rendelkezik magas összegű felelősség biztosítással, mely helyt áll helyettünk az esetlegesen hibánkból felmerülő káresemény esetén.
(Ezt cégünk fennállása óta nem kellett igénybe venni.)

Ahol az Ön értéke
már általunk van
biztonságban:

xAKCIÓ! Komplett riasztórendszer 0 Forintért