Fontos a szakmai felkészültség

Társaságunk, a Megoldás Security mindig is fontosnak tartotta hogy a szakmai felkészültéség mellett, megfelelő önvédelmi képzésben is részesüljenek a kollégáink.
Miért van erre egyedi lehetőségük Győrben?
Tulajdonosunk, Pákozdi Csaba (4 DAN) aKoroncói Tutti Judo Klub egyik alapítója (másik szakmai vezető testvére Pákozdi Emil (4 DAN) ), több mint húsz éves edzői (összesen több mint 40 év sportban töltött idő) múltra tekint vissza a sport a város határában lévő faluban.
Ezen idő alatt a világ megismerte a Koroncó nevét:1 Európa bajnoki arany éremmel, 2 világbajnoki ezüst éremmel, 4 világkupa győztessel, 70 (!) magyar bajnoki arany éremmel öregbítették a versenyzők a klub hírnevét. 2009 nyarán két versenyzőjük, ismételten világversenyen vesz részt. Rácz Henrietta a belügyi olimpiai játékokon áll szőnyegre Kanadában, míg Csigi Lénárd korosztályos Európa Bajnokságon Szlovéniában, majd az azt követő Budapesten megrendezésre kerülő, világbajnokságon.
Ezzel a szakmai múlttal a hátunk mögött, büszkén valljuk, hogy minden kollégánk aki úgy érzi hogy a kötelező felméréseken túl, egyedileg szeretné fejleszteni a készségeit meg van rá a lehetősége hetente három alkalommal.
A mi munkánkban nem elég az elhivatottság fontos a szakmai felkészültség .

xAKCIÓ! Komplett riasztórendszer 0 Forintért